Gasflessen Feijenoord Rotterdam

Gasflessen Feijenoord Rotterdam

Gasflessen omruilen

Als een van de weinige punten in Feijenoord, Rotterdam kunt U bij  Skyparts terecht voor het omruilen en vullen van uw gasflessen. Wij voeren de bekende merken BP, Primagaz, Rijngas en Campingaz.

Gasfles vullen!
Wij hebben een goedgekeurd vulstation voor Propaan gasflessen. U hoeft geen uren te wachten tot uw fles weer vol is. Ook kunnen we uw fles bijvullen indien deze nog niet helemaal leeg is. Het is wel belangrijk dat uw fles nog niet de keuringsdatum heeft overschreden.

Gasflessen vullen of omruilen

 

Gasfles

Een gasfles voor propaan, met reduceerventiel.

Een gasfles is een vat waarin een gas, gewoonlijk een mengsel van vloeibaar gemaakt propaan (lpg) en butaan, onder druk is opgeslagen.

In tegenstelling tot de gascilinder, die gewoonlijk voor industrieel gebruik wordt gehanteerd, kent de gasfles een kleinere inhoud en heeft de vulling een lagere druk. Een gasfles is gewoonlijk vervaardigd uit gelast staal. De opbouw is in wezen hetzelfde als bij de gascilinder, namelijk een kop met halskraag en beschermkap, waarop zich ook de afsluiter (DIN-kraan) bevindt. Voorts het eigenlijke vat, en ten slotte de voet. De afsluiter bevat gewoonlijk een reduceerventiel en een veiligheidsventiel.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *